Amstervan

Renault Trafic Camper

Doen waar jij écht energie van krijgt

De Amstervan is een Renault Trafic camper die je helpt vertragen. Hij staat (er) voor ontspanning, avontuur, vrijheid. Zoek samen de rust van de natuur op, adem de frisse lucht in. Doe meer waar jij echt blij van wordt.

Samen zijn met familie en vrienden, mediteren, wandelen, mountainbiken, surfen, lezen. Of gewoon een lekker bakje koffie in de natuur.

Stap uit de ratrace door regelmatig een nachtje of een weekendje op avontuur te gaan. Je eigen vakantiehuisje staat voor de deur, en kan overal met je mee naartoe.

Ready to go when you are.

Veruit de meeste ruimte in een Renault

De Amstervan wordt gebouwd in én op de Renault Trafic. Deze bus biedt veruit de meeste laadruimte en dus opbergruimte, ideaal als je er op uit gaat! Ook is de bus extra breed waardoor hij een ruimtelijk gevoel geeft. De doorloop en het extra brede hefdak geven jou alle ruimte om op avontuur te gaan, zonder je bewegingsvrijheid thuis te moeten laten.

De Renault Trafic is daarnaast uitgerust met alle hedendaagse luxe die je je maar kan wensen. De Amstervan is beschikbaar als automaat, met adaptive cruise control, parkeerhulp en nog veel meer!

Amstervan Van Tour

Ontdek de Amstervan met deze Van Tour video. We lopen samen om en door de camper heen en bespreken de unieke zaken.

Amstervan kopen?

Campers.eu is de Amstervan dealer van Nederland. De First Wave van 30 Amstervans zijn vanaf nu te koop in Naarden. Deze 30 Amstervans zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. De voorraad is dus beperkt.

De Amstervan is leverbaar met een 110, 130, 150 of 170 PK motor. Allemaal voorzien van handgeschakelde 6 bak. Optioneel zijn de 150 en 170 PK leverbaar met automaat.

Nadat u heeft beslist welke kleur en aandrijving u wenst begint het echte feest. Het samenstellen van uw Amstervan interieur en opties. De Amstervan is in 3 vibes beschikbaar: Forest Vibes, Dreamy Nights en Snowy Heights. Als laatste wordt het kiezen van de extra opties zoals een bovenbed, omvormer en porta potti.

Ervaar de Amstervan online op Amstervan.eu of bekijk hem in onze showroom.

Back to top