Mercedes-Benz Marco Polo

Mercedes en Westfalia staan voor top-kwaliteit

Westfalia Mercedes Marco Polo

Ontdek de klasse van een Mercedes Marco Polo

Campers.eu verhuurt de Mercedes Marco Polo. Met het mooie design, de fijne 9-traps automaat en de handige keuken met opbergruimte heeft de Mercedes Marco Polo het allemaal! Bekijk nu ons aanbod voor het huren van een Marco Polo of maak kennis met ons Explore abonnement waarbij u 3 tot 6 maanden over deze wagen beschikt.

Geïnteresseerd in een jong gebruikte Marco Polo? Bekijk dan onze voorraad.

Mercedes Marco Polo
Mercedes Marco Polo

Multifunctioneel comfort

De Marco Polo is gebaseerd op de Mercedes V-klasse. Deze basis ontstijgt de wereld van de busjes. Of u deze reiswagen nu dagelijks gebruikt, voor de vakantie of als zakelijk. Hij is multifunctioneel inzetbaar en u kan alle kanten op.

Gemak van thuis

Zodra je de schuifdeur opent valt je oog op de standaard hout-look vloer. De in 2 delen verstelbare achterbank zorgt voor een comfortabele zit en is daarnaast elektrisch om te klappen tot 2 persoons bed.

Het camperinterieur is geproduceerd door Westfalia. De meubelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een praktische indeling. De keuken met het 2 pitskooktoestel, watervoorziening en de 40 liter koelbox zorgen dat je niets tekort komt onderweg.

Voorloper met technologie

De Mercedes Marco Polo is voorloper op het gebied van connectiviteit. MBUX biedt u informatie, entertainment en connectiviteit. Het is zo eenvoudig te bedienen en modulair uit te breiden met de functies die u nodig heeft.

De Marco Polo is tevens uitgerust met Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC). Hiermee bedient u belangrijke kampeerwagenfuncties en kunt u nuttige informatie oproepen – voor de reis, bij het kamperen of daarna. Ook de bediening is flexibel, want MBAC laat zich zowel via het aanraakscherm als via de app op uw smartphone bedienen.

Uniek Marco Polo

9 TRAPS AUTOMAAT
ELEK. ACHTERBANK
ELEK. ACHTERKLEP
SCHUIF-/KANTELDAK

Marco Polo in beeld

Back to top