Over ons

ONTMOET ONS

Campers.eu B.V. is een in Nederland gevestigd bedrijf dat compacte campers in Europa verkoopt en verhuurt. We richten ons op compacte campers als de Volkswagen California, Ford Nugget, CrossCamp, maar ook de Tourne Mobil Buscamper. Wij staan voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom in Naarden. MyCalifornia, MyNugget, MyTourne zijn onderdeel van Campers.eu B.V.

Martijn Siegers

Martijn Siegers

Mede-eigenaar

Martijn werkte meer dan 10 jaar bij Volkswagen. Hij werkte met de campers van Volkswagen en Westfalia. In zijn vrije tijd leven hij en zijn gezin het zogenaamde “vanlife”, reizend met een camper door Europa.

Leon Sickenga

Leon Sickenga

Mede-eigenaar

Leon is een allround compacte camperspecialist. Hij heeft jarenlange ervaring in de verhuursector en heeft vele webshops opgezet en gerund. Zijn ervaring in de internationale e-commerce hielp Campers.eu te starten.

Ruud Magielse

Ruud Magielse

After Sales Manager

Ruud Magielse is verantwoordelijk voor de After Sales. Hij heeft jarenlang ervaring als Aftersales Manager in zowel de vrachtwagen- als camperwereld.

Kars Roelofs

Kars Roelofs

Medewerker Verkoop en Verhuur

Kars is in 2019 ons team komen versterken. Hij adviseert u graag over de mogelijkheden voor het kopen of huren van een camper.

Niels Buddenberg

Niels Buddenberg

Auto- en Camper-technicus

Niels is auto- en camper-technicus met een achtergrond in de personen- en bedrijfswagens. Niels zorgt voor reparaties, montage van accessoires en het klaarmaken van campers.

  Kick Fakkeldij

  Kick Fakkeldij

  Medewerker

  Kick is technisch specialist en adviseert u met veel enthousiasme over de mogelijkheden vanuit zijn eigen ervaringen.

   Back to top